2024-05-11 485 views
壽喜燒放題幾好玩又食!啲牛出品唔錯,有得揀瘦嘅和牛肉,又有得揀肥嘅和牛肉,至少食咗廿幾碟,應該回左本!壽喜燒食到咁上下,可以加埋啲湯入去打邊爐,感覺幾好,可以有另一個食法,另外佢出邊都有個自助吧,同其他放題差差唔多,款式都幾多下,另外佢有個關東煮食咗一舊都幾好食,唔錯唔錯👍👍👍仲有壽司任食,食咗好少留返啲quota食和牛四個人去仲有龍蝦刺身送唔錯唔錯! 最尾食埋個疏乎厘甜品,我坐喺壽司吧出邊見住佢即製,夠晒有心😆😆😆😆同出邊普通放題有少少唔同感覺高級少少坐低又舒服我去嗰陣,唔算多人環境比較清靜幾好feel!絕對可以返轉頭食多幾次!🤤🤤🤤🤤
壽喜燒放題幾好玩又食!

仲有壽司任食,食咗好少留返啲quota食和牛