-最近朋友發掘了這間高CP值的小店,即刻bookmark😍價錢唔洗$100就食到set dinner,仲包埋餐湯/沙律🥗-菠蘿煎蛋烤雞漢堡配蜜糖芥末醬伴薯角($88)每個餐都包埋餐湯/沙律🥗,再半價配一杯飲品個漢堡包都幾足料,夾住好大塊雞扒,食落好juicy,肉質好嫩滑,好好食😎而且仲有菠蘿和煎蛋,食起嚟好fresh,真係不錯👍伴碟有薯角,好好味😋-蒜香羅勒蘑菇蜆肉意大利粉(小辣)($78)每個餐都包埋餐湯/沙律🥗,再半價配一杯飲品個人覺得蜆肉份量都正常,意粉不算好淋,煮得剛剛好😍不過蜆肉就有d沙😔-而餐湯和沙律味道都正常,勝在夠平同埋抵食🤩有興趣就即刻約朋友去食啦(*≧∀≦*)-Name🏠:一茗堂 (南山商場)Casa Kitchen (Nam Shan Shopping Centre)Location📌:石硤尾南山村南山商場地下1號舖(港鐵石硤尾站 B1 出口, 步行約4分鐘)價錢💰:蒜香羅勒蘑菇蜆肉意大利粉(小辣)($78),菠蘿煎蛋烤雞漢堡配蜜糖芥末醬伴薯角($88)

最近朋友發掘了這間高CP值的小店,即刻bookmark😍
菠蘿煎蛋烤雞漢堡配蜜糖芥末醬伴薯角($88)
每個餐都包埋餐湯/沙律🥗,再半價配一杯飲品

而且仲有菠蘿和煎蛋,食起嚟好fresh,真係不錯👍
伴碟有薯角,好好味😋

蒜香羅勒蘑菇蜆肉意大利粉(小辣)($78)
每個餐都包埋餐湯/沙律🥗,再半價配一杯飲品

個人覺得蜆肉份量都正常,意粉不算好淋,煮得剛剛好😍
不過蜆肉就有d沙😔

而餐湯和沙律味道都正常,勝在夠平同埋抵食🤩
有興趣就即刻約朋友去食啦(*≧∀≦*)