2020-10-19 1318 views
今年生日去左Papermoon 慶祝 上次黎過覺得個海景好無敵 所以生日想再感受下!已經早左好多book 但都係book唔到近窗既枱😫 無窗都唔緊要 點知安排左張放係走廊既枱咁 時時刻刻都有唔同既人行黎行去 有幾個員工長期企係我背後 感覺好似怪怪的講番餐飯 叫左3個main, 呢個risotto 偏淡但開胃 唔會有好漏既感覺呢個海膽意粉都係偏淡既但我都覺得唔錯 因為食3個main既話如果樣樣都好濃味會好太飽 塊海膽都幾新鮮最好味係個pizza, 好香脆又多海鮮!呢個甜品都唔錯 唔太甜! 但得地真係食到太飽了 最後都唔係好食得晒.今次個experience比上一次黎差好遠 d staff又好似唔想show我地咁 唔知係咪因為無嗌到酒 下次如果book唔到窗邊位其實未必會黎 因為食物方面只係合格

海鮮意大利飯

海膽香蒜扁意粉

最好味係個pizza, 好香脆又多海鮮!
海鮮蕃茄牛乳芝士披薩

士多啤梨千層酥餅