2022-11-29 2165 views
同兩個Friend 食生日飯,見到呢間餐廳有outdoor嘅位望住個草地,幾chill幾舒服咁,佢哋就話try try ,餐牌主打英式美食同fusion元素嘅韓國料理愛爾蘭班尼迪克蛋好靚嘅水波蛋,蛋汁同荷蘭汁融為一體,真係不得了🤤仲有鹹牛肉同菠菜配上英式鬆餅底,超豐富口感👍🏻原隻燒春雞一上枱已經聞到好香,主廚將火候控制得啱啱好,唔會鞋口之餘,肉質仲好細嫩,外皮又夠香脆!仲要用雪梨代替左薯仔,即刻又少啲罪惡咁法式鵝肝帆立貝龍蝦忌廉汁天使麵上枱已經見到有好多粒帆立貝😍天使麵完美咁吸收咗龍蝦忌廉汁,法式鵝肝好香,入口滿足炸泡菜芝士飯團呢個fusion菜幾特別,用咗泡菜同芝士混合,然後炸成飯團波波,咬開會見到有少少拉絲芝士,雖然有芝士又炸過,但一啲都冇油膩感🙌🏻自家製蘋果批呢個甜品好正,餅底夠香脆,濃郁嘅玉桂香味,用左片片嘅蘋果肉,層次豐富,而且唔會太甜,加埋雲呢拿雪糕,又凍又熱嘅口感👍🏻🤤Flat White Mocha Caramel Latte 空中花園位置🈶️led燈花海,夜晚睇一定會好靚,但我哋係lunch去食🥲要讚吓餐廳好sweet❤️知道我哋慶祝生日,喺甜品度幫我哋加生日牌同蠟燭🥰我

法式鵝肝帆立貝龍蝦忌廉汁天使麵
法式鵝肝帆立貝龍蝦忌廉汁天使麵

炸泡菜芝士飯團
炸泡菜芝士飯團

Flat White
Mocha
Caramel Latte

空中花園位置🈶️led燈花海,夜晚睇一定會好靚,但我哋係lunch去食🥲要讚吓餐廳好sweet❤️知道我哋慶祝生日,喺甜品度幫我哋加生日牌同蠟燭🥰我哋仲要狂影相,係真係狂影相,影左應該有半個鐘🤣都冇面露顏色🤭👍🏻👍🏻

2022-11-27
$270 (Lunch)
Celebration
Birthday