走進凡高廚房,感覺穿越時空到了1888年《The Night Café》場景,有桌球枱、大鐘、昏暗嘅吊燈🌙牆壁掛滿一幅幅梵高名畫。店內好多古典擺設,仲有歐式吊椅、鋼琴、吊燈、歐陸式檯櫈呢度打卡真喺一流!🌠坐喺《Café Terrace at Night》旁用餐,感覺優雅又享受~我哋分別各叫一個Lunch Set+海鮮拼盤🦪🦐海鮮拼盤 $58 2人分量有生蠔、虎蝦、翡翠螺同青口仔,細細份海鮮拼盤 2個人都夠食吖~都幾新鮮~Lunch 行政套餐🥗田園沙律+🍄98%野菌忌廉湯野菌味道濃郁!質地濃厚落足料!仲食到粒粒菇菌粒~🍝莫薩里拉芝士焗龍蝦意大利粉 $208半隻焗龍蝦佈滿芝士肉質幾爽口彈牙,醬汁喺車厘茄忌廉汁,整個意粉都好掛汁,味道略鹹,份量好大份!如果好肚餓呢個一定好夠食!🍮是日甜品:法式慕絲Mousse好滑身唔太甜~Lunch 健康套餐🌱 每套餐都寫著卡路里,甜品都用上天然有機甜菊糖~🥗田園沙律+🥣俄羅斯野菜湯味道酸酸甜甜咁,飲完清新又開胃~🍢西班牙紅椒粉無皮雞肉串伴意式傳統炒雜菜 $118採用無激素無皮雞肉製作而成,肉質嫩口味道適中,唔會太濃烈,仲有大量健康青紅黃椒~🍮Natvia

🦪🦐海鮮拼盤 $58
海鮮拼盤
Lunch 行政套餐
🥗田園沙律+
🍄98%野菌忌廉湯
野菌味道濃郁!質地濃厚落足料!仲食到粒粒菇菌粒~
98%野菌忌廉湯
🍝莫薩里拉芝士焗龍蝦意大利粉 $208
莫薩里拉芝士焗龍蝦意大利粉

🍮是日甜品:法式慕絲
Mousse好滑身唔太甜~

🥗田園沙律+🥣俄羅斯野菜湯
味道酸酸甜甜咁,飲完清新又開胃

🍢西班牙紅椒粉無皮雞肉串伴意式傳統炒雜菜 $118
西班牙紅椒粉無皮雞肉串伴意式傳統炒雜菜
🍮Natvia 法式焦糖燉蛋
甜品採用天然有機甜菊糖~作為飯後甜品份量剛剛好,表面焦糖烤得剛剛好,唔過焦,底部燉蛋好滑溜,唔會太甜~
Natvia 法式焦糖燉蛋
☕日本伯爵茶(茉莉/玫瑰)
依家下午茶時段提供Tea Set🫖
$118 可以有六款小品!包括鹹點及甜點,食afternoon tea應該更加Chill😇
Type of Meal
Lunch