2015-07-28 1235 views
去銅鑼灣行街,行到攰就去附近嘅餐廳食野,朋友上次黎過,話今次介紹好野俾我,就黎左商場中覓食附近有好多餐廳,但呢間係最旺場,好在早黎,唔洗等位環境好寬敞,好岩我地坐底傾偈食少少野勁鐘意窩夫嘅我去到當然必叫窩夫啦😍😍點左香脆雞翼(酸甜燒烤汁)同 自選配料既窩夫 (班蘭窩夫配鮮忌廉,玉桂糖,士多啤梨,士多啤梨味雪糕同意式咖啡芝士蛋糕)先黎個香脆雞翼,雞翼同菜名一樣,新鮮脆口,但無減雞翼內豐富的肉汁~ 個醬汁係推介👍👍👍,酸酸甜甜加上少少辣,濃郁惹味,配上脆口雞翼,回味度高來度呢間cafe,當然不能不試窩夫啦!😍 餐廳提供自選窩夫同配料已經係特色之一,口味點知更有特色,有班蘭口味,香味濃郁,窩夫係外脆肉軟,真正的班蘭清香,令人諗起新加坡出名嘅班蘭蛋糕😍😍😋😋,配上士多啤梨嘅酸甜,雪糕令士多啤梨味更濃郁,雪糕甜味配上果肉質感,口感更強~ 忌廉嘅幼滑,調味嘅玉桂香令窩夫香味層次感更多,毫不失色意式咖啡芝士蛋糕雪糕係另一種不同的口味,配上忌廉,玉桂糖同窩夫,入口香味更濃,士多啤梨係果香,意式咖啡芝士蛋糕雪糕就係一種完全甜品,食盡甜品的甜,玉桂香,窩夫嘅班蘭香,雪糕嘅tiramisu咖啡香,不同配料嘅

附近有好多餐廳,但呢間係最旺場,好在早黎,唔洗等位
環境好寬敞,好岩我地坐底傾偈食少少野
勁鐘意窩夫嘅我去到當然必叫窩夫啦😍😍

意式咖啡芝士蛋糕雪糕係另一種不同的口味,配上忌廉,玉桂糖同窩夫,入口香味更濃,士多啤梨係果香,意式咖啡芝士蛋糕雪糕就係一種完全甜品,食盡甜品的甜,玉桂香,窩夫嘅班蘭香,雪糕嘅tiramisu咖啡香,不同配料嘅香,令到窩夫香果多重層次,但並無不均衡,令人愛上😍😍👍👍
兩種不同口味雪糕配搭令人可以嘗盡不同款式的窩夫,似食緊甜品自助餐一樣,根據自己嘅口味份量擺位再食,個人化服務👍👍

另外,餐廳服務值得一讚!服務服務周到,態度有禮~ 令人感覺用餐舒適

自選窩夫
香脆雞翼—酸甜燒烤汁