2015-07-28 5235 views
朋友試過呢間話唔錯,所以今次帶我黎試下,又真係幾OK喎!Order既野都黎齊曬無話漏單,全部都到齊。螺肉唔錯,同平時食開既差唔多,都幾大粒下。呢個係朋友話必叫既牛柳粒,果然名不虛傳,味道好好而且肉質軟熟。豬肉串相對失色,感覺似係食燒肉咁,但都唔算難食。剌身叫左蝦、北寄貝等等,都好新鮮同埋份量都幾厚。不過啲冰都溶得幾快,如果可以加返塊保鮮紙就唔會令刺身俾冰水浸住啦!同朋友飲酒又點少得雞軟骨呢啲送酒小食呢?粒粒脆卜卜,唔會太硬,唔錯! 手卷叫左軟殼蟹手卷同埋鰻魚,個餡OK但係外面嘅紫菜淋左,可惜可惜!牛舌都係好推介,夠軟唔痴牙,非常好食! 蝦串唔會話太咸,不過我覺得唔算大隻,但係既然任食咁叫多幾隻補返數XD帶子剌身,大大粒好鮮甜,最鍾意就係食帶子刺身,好抵食!叫左好多次哈哈!燒菠蘿又係我心水推介之一,燒完表面特別香,但係菠蘿入面仲係好多汁,多脆內軟又解渴,正呀!
朋友試過呢間話唔錯,所以今次帶我黎試下,又真係幾OK喎!
Order既野都黎齊曬無話漏單,全部都到齊。
螺肉唔錯,同平時食開既差唔多,都幾大粒下。
牛柳粒
豬肉串相對失色,感覺似係食燒肉咁,但都唔算難食。
剌身叫左蝦、北寄貝等等,都好新鮮同埋份量都幾厚。
牛舌
牛舌都係好推介,夠軟唔痴牙,非常好食!
帶子剌身
燒菠蘿
多脆內軟又解渴,正呀!
2015-07-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
牛柳粒
牛舌