2014-01-02 350 views
今次系第二次黎食,上一次好似系10月,今次同公司同事上黎食,因為呢間放題真系幾低食一坐低就叫左刺身,上菜速度好快,一黎就系刺身盤,好大盤,再黎食既原因其中一個就系俾到好足料,刺身盤汁得幾靚,同新鮮,三文魚係我地最愛,好厚身,同有光澤,味道都唔錯,另外白肉拖羅都好新鮮,一口即溶,其他刺身都可以,放題中算係我食過最OK果幾間之一,今次黎仲有甜蝦食,不過就細隻味道一般,另外今次多左升級既菜色,加五十蚊,我地叫左好多赤蝦,好大隻,低食!隻蝦勁大隻,味道係出奇咁甜,肉質幾爽,幾新鮮!呢個我地同事都話正!另外仲叫左帶子刺身,不過就比較薄身,但味道唔錯,北寄貝同油甘魚都唔差,抵食我地就叫左好多卷物,千島海鮮卷同芒果蝦卷都好好味!芒果同炸蝦味道原來幾夾,一個字正!海鮮卷味道就幾特別,上面有千島汁既蟹柳絲,內面有熟左既三文魚,味道加埋又幾好味,花之戀都唔錯,個大細唔會好似其他地方食果D勁大舊飯,D三文魚仲要係腩黎,正另外食左好多和食,天婦羅好好食!好脆!仲係熱既,應該係岩岩炸起,係我食過放題最正既天婦羅!放人參雞湯真系值得推介!人參味超勁,應該湯底好重料,仲有雞既味道,唔識點形容,我地成班同事飲左好多次

今次黎仲有甜蝦食,不過就細隻味道一般,
都話正!
應該湯底好重料,仲有雞既味道,唔識點形容,我地成班同事飲左好多次!

羊架又係唔錯,肉質鬆軟,仲有好多肉汁,唔會太乾身,我自己食左都有三件!
最後食到黎甜品,今次比我上次黎食時多左雪糕,有幾隻味選擇,我當然食我愛既朱古力啦!
整體黎講我地都幾滿意,菜式比我10月黎食時多左同唔同左,另外值得推介既系個升級菜式,加50蚊真係可以番本
赤蝦
好厚既三文魚
Other Info. : 另外,有樣野幾有趣,就系廁所比較吾乾淨,同有邊廁所門系甩左落黎-.- 仲有不足既系侍應好似游魂甘,真系要改進下
2013-12-07
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
赤蝦
好厚既三文魚