2023-04-21 630 views
星期五夜晚繁忙時間,7:45pm左右入坐,眼見得2個staffs喺場,有個後生仔waiter落單,但疑似漏單,等咗20分鐘都未有嘢食,我哋先開始問係咪嚟緊,個waiter就話跟一跟(…即係依家先落單?),但等咗接近半個鐘都未有嘢食,剩返滿滿嘅餓感同一肚火🔥😠之後老公果碟羊架黃薑飯先到,我就仲係餓住睇佢食完,都未有嘢食,說好的海南雞飯呢?超過半個鐘都未有,想問隻雞係咪未孵出嚟?最後嬲到cancel order走人,我又嬲又餓咁即刻落咗樓下買外賣食。其實咁大間餐廳,人手同服務完全唔成比例,亦唔到位,非常唔掂同失望。

2023-04-21
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)