Hiring
$17,500-$20,000
Monthly (Negotiable)
$17,500-$20,000
Monthly (Negotiable)
剛好今次去要開始叫取票等位,但店員處理取票等位很亂,票已俾,又叫等等,之後又叫我no.,亂龍到不得了。經常食譚仔的我,真係第一次去到一間店似有分工,但落單的只有2位,落又落唔切,眼又望唔到,幸好已習慣自己落單,先唔使叫人落單,旁邊很多都舉很耐手,都話等等……等等……負責執枱執碗的四眼男員工,有人叫落單,佢就話等其他人落,叫入位時,門口班客係企晒等派位,佢就鬧佢哋「你哋企哂係度塞住晒,我就一個no.都唔叫!」,之後班等位客咪行晒岀去囉。之後落單的又一個落完又叫人等,岀餐係另一個儲埋一車滿先岀,平均都等最少15分鐘先有得食。當日點了 湖南酸辣湯底,無得揀辣度,平常我都食到中辣,都覺得辣到不得了。真係未試過食得咁辛苦。呢間譚仔真係不得了!
真係未試過食得咁辛苦。
呢間譚仔真係不得了!
2023-08-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner