如果有睇開fb米線關注組, 應該點都聽過”雲家小鍋米線”, 我都好奇黎食佢嘅米線✌🏻. 排左好耐先有得食呢. 🥢麻辣肥牛小鍋米線Menu上大部分米線30蚊起就有一大碗好抵食, 我揀左肥牛仲+10蚊加餸食豬大腸. 肥牛好足料, 我鐘意d肥牛唔會過量地多肥膏, 店家嘅肥牛夠高質又勁入味. 配料豬肉碎, 芽菜, 酸菜, 韭菜, 葱睇得出廚師大大力落, 實要令到個米線夠哂香夠哂出味, 米線腍軟度perfect, 最讚係小鍋湯底, 飲!🥢豬紅韭菜重慶酸辣粉QQ酸辣粉好好味呀, 豬紅多又好味, 加左大大粒雲呑食完真心飽, 估唔到豬紅同韭菜嘅份量多到爆!!!🥢好得人驚地, 我地不知不覺嗌左平時喺_仔一定會嗌嘅餸😌, 有驚喜要推推.🥢蒜泥白肉CS地估唔到蒜泥白肉都係打卡嘅菜式! 店家用上大大量蒜泥完全覆蓋住肥美腩肉, 務求令人每一啖都重口味勁正, 每一片腩肉又長又厚切好抵食.🥢醬拌皮蛋Li款蛋蛋個蛋黃好黃呀, 同平時食開黑色黃係另一個口感. 食落係溏心口感滑滑的, 蒜蓉令到皮蛋味道更香更濃.🥢豆腐大大枝都只係+8蚊ja! 解辣首選.

豬大腸
肥牛

酸辣粉
雲呑

🥢
豆腐大大枝都只係+8蚊ja! 解辣首選.

2023-03-24
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
豬大腸
肥牛