2024-04-15 196 views
呢間野平時見佢都有人排隊,難得我大佬話佢想食一定無問題啦😉,我自己就叫左個火灸叉燒醬油拉麵再加多件慢煮,我大佬食極上蟹白湯拉麵。先講個火灸叉燒醬油拉麵,比佢灸過既叉燒又真係好食啲堅香同埋個湯底(拉麵既靈魂)佢又真係做得出色,味道足唔係水咁無味重要係有味得黎唔係味精湯,係真係真材實料煲出黎❤️我大佬果個湯又係出色,飲完之後會好明白點解佢果個要加錢,好綿同鮮唔係化學野,基本上湯底出色已經贏左7成,所以已經無乜輸😂炸雞都係出色,最緊要一炸起就出,同埋佢應該自己都有醃過唔單單係現成野最後個魚乾,佢相對我地平時食開果啲厚身好多,唔係薄薄一層,重要佢呢隻魚香味都重值得一讚🙃