2021-10-01 1318 views
呢一間Boholic,一直都係on list好想去食嘅餐廳🤤🤤 知道佢經常爆滿,今日就book咗平日嘅下晝嚟試吓🥰🥰餐廳嘅裝修一向都係賣點🤩 一入門口已經有一個打卡位😍座位都算寬躺boholic 非凡全日早餐$158呢一款all day breakfast真係非凡🤤 竟然係有芝士焗波士頓龍蝦🦞 龍蝦肉質都選彈牙 仲有好多龍蝦膏🥰 另外當然唔少得 茄汁豆,牛油果🥑沙律菜,另外佢嘅酸種包加上松露炒蛋,麵包軟熟而黑松露炒蛋非常之香口😍 另外仲有 煙三文魚同香草腸,非常之豐富香煎慢煮紐西蘭牛柳配原隻虎蝦$168作為食肉獸,呢一款香煎慢煮紐西蘭牛柳真係抗拒唔到🤤🤤 另外仲要配原隻虎蝦🦐🦐牛柳油花比較少,肉質軟腍,肉汁亦豐富🤤🤤 另外虎蝦非常之新鮮而且好大隻另外我哋加配左一個雞翼小食🤩BBQ Chicken Wings $24雞翼熱辣辣, 非常之香口同埋香脆😎自家製布朗尼蛋糕配雲呢拿雪糕$58最後到咗甜品🍮環節😍 我就揀咗我最鍾意食嘅brownies 配雲呢拿雪糕🍦, 賣相非常之吸引😍 brownies 上面有一個倒轉雲呢拿雪糕連埋雪糕筒🍦🍦🍦 brownies 外表酥脆,而內心濕潤綿密,再加上n

boholic 非凡全日早餐$158
boholic 非凡全日早餐

香煎慢煮紐西蘭牛柳配原隻虎蝦

另外我哋加配左一個雞翼小食🤩

BBQ Chicken Wings $24

雞翼熱辣辣, 非常之香口同埋香脆😎

自家製布朗尼蛋糕配雲呢拿雪糕

最後到咗甜品🍮環節😍 我就揀咗我最鍾意食嘅brownies 配雲呢拿雪糕🍦, 賣相非常之吸引😍 brownies 上面有一個倒轉雲呢拿雪糕連埋雪糕筒🍦🍦🍦 brownies 外表酥脆,而內心濕潤綿密,再加上nut 口感非常豐富,熱既蛋糕配上冰凍嘅雪糕,味道層次再提升🥰

Latte(Iced)

咖啡入口非常之香濃幼滑

Thai Milk Tea(Iced)

奶茶呈色為鮮橙色,上面仲有一層嘅cream😍飲到茶葉的香味
  • Boholic非凡全日早餐
  • 香煎慢煮紐西蘭牛柳配琵琶蝦