第三站

Station 3 Cafe
旺角樓上CAFÉ黎講都真係好奈冇去,呢間都又真係好奈之前已經係OPENRICE LIST入面,難得出MK都唔諗喇直接上去。好懷舊既感覺,係有BOARDGAME又有PARTY ROOM FEEL既CAFÉ,不過今次只係食個飯所以冇留好奈。叫左肉丸意粉同CARBONARA,份量真係有夠大!我地2個女仔真係食到捧住個肚走!呢個肉丸意粉有5粒大肉丸,60幾蚊真係抵到爛!我感恩佢係幼意粉咁先掛汁,而且有小小辣好吊胃口,可以食多小小☺️CARBONARA好多汁,篇意粉好有咬口,口感很好!佢絕對係旺角高質CAFÉ之選~野飲佢推介個朱古力,就叫左,很濃的朱古力,上面加CREAM勁滿足!甜品早就鎖定了芝士蛋糕! 係我最愛既NEW YORK CHEESE CAKE! 好厚實既質感,芝士味好足夠,不過食左咁大個意粉之後一定要SHARE~見到隔離枱嗌左一個唔知五人定六人嘅套餐,每一份都大份到喊出嚟,最後佢哋都係要打包走嘅,所以話一大班人真係好適合黎呢啲古色古香嘅樓上Cafe

沙律

New York  cheese  cake