2024-01-07 308 views
點可以唔講吓去呢間店試嗰份焙茶朱古力麻糬曲奇?滿口嘅茶香同朱古力甜滋滋嘅滋味簡直係撲面而嚟!麻糬部分又煙韌得嚟唔會太黏牙,啖啖韌性十足,真係手不釋口呀😋!跟住,流心曲奇嘅榛子朱古力粒粒,真係食落「秋波四射」🤩,心花怒放嘅感覺!朱古力粒粒同流心榛子醬一咬落去,就似舞會中嘅皇后咁,高貴又唔俗氣,一流👑。噉講住,古早味蛋糕又點少得?開邊食都係咁綿軟,入口即化,原味同粟子紅豆味個個博得我心。而且仲可以雙拼,玩轉口味,諗起都嘩咁滋味!喂,你話我寫得太艷麗呀?咁你得閒就去食吓啦,保證你跟我一樣,為之心花怒放,色香味俱全㗎!花小錢都可以食到大享受,真係太正喇!🥳🍰🍪