2019-04-22 62 views
呢間little Vegas 環境細細,但裝修幾有特色,周圍都有好多塗鴉,非常colorful~ 連menu 都有精心設計,玩味十足👍🏻✨卡邦尼幼意粉($89): 雖然呢款意粉價錢係最平,但佢用料非常足。超多煙肉,蘑菇,個汁好香好濃郁好好味。意粉煙煙韌韌有咬口,非常掛汁,呢個啱晒兩個人share 食,如果一個人食晒會有d 漏。✨蘆筍龍蝦湯飯($128): 飯粒飽滿索晒龍蝦湯既香味,蝦肉好爽好彈口。除左蘆筍,入面仲有青紅黃椒,車厘茄,翡翠苗,呢個湯飯感覺幾開胃。✨海洋生物柚子沙律($112): 海鮮有帶子,魷魚圈,大蝦,蟹柳,成個感覺好繽紛。個蝦有少少煎味過既味道,蟹柳都好大條。醬汁可以自選,㨂左柚子醬,其實即係柚子醋,味道酸酸的好fresh~~

卡邦尼幼意粉

卡邦尼幼意粉