2017-05-21 453 views
其實早就聽過「時新」呢個大名,但因為地點唔太就腳,所以一直都無去試。今晚因為要去睇🖐🏻演唱會既原因,妹妹就提意去食漢堡包啦🍔去到未夠7點,所以仲有位坐✌🏻。堂食座位唔太多,大約都坐到二十人左右。話明快餐店,大家係食完即閃⚡️ 妹妹點左個芝士蛋漢堡🍔雖然個包睇落好細個,但其實都唔可以一啖放入口。地道港式漢堡做法,味道可以,不過感覺有少少鬆散。如果可以搓實少少,口感會更好。由於全日只係食左一個小麵包,所以超級肚餓既我點左個雙層漢堡芝士包,睇都睇得出好有份量,雖然無左隻🍳,但仍然好juicy💦.驚死唔夠飽,再點多一份炸薯條🍟粗粗的波浪薯條,上面沈左d似調制過既鹽,幾好味,可借既係唔夠熱,有點兒失色😕💢茄汁控🍅既朋友要注意,就係一份薯條只會跟兩包茄汁,額外的要收費喔☝🏻.本來見到隔離隻炸雞胣肶🍗好吸引想叫黎試下,但原來食完個包同薯條都已經幾飽下,加上之後仲要勁歌熱舞👯👯,太飽不適宜🤣,咁就留番下次再黎試啦🔙以呢個價錢和食物質素,唔怪得平時要大排長龍啦✨ .
今晚因為要去睇🖐🏻演唱會既原因,妹妹就提意去食漢堡包啦🍔

去到未夠7點,所以仲有位坐✌🏻。

妹妹點左個芝士蛋漢堡🍔
芝士漢堡蛋包

雙層漢堡芝士包

驚死唔夠飽,再點多一份炸薯條🍟

炸薯條

以呢個價錢和食物質素,唔怪得平時要大排長龍啦✨