2022-10-21 2344 views
今日放假去左鴻圖道工業區附近搵野食,見到呢間以快餐形式經營嘅漢堡店,keep住有客買外賣🥡於是就入去坐低食個晏☺️我哋點左白菌之堡及熱帶之堡,跟餐加錢配薯條🍟及沙律;至於飲品仲轉埋特飲🤭白菌之堡呢個材料利用新鮮手打優質美國穀飼牛、白菌、芝士、生菜🥬蕃茄、松露而成,整體味道偏鹹香,牛肉肉質Juice唔會乾身👍熱帶之堡同樣利用新鮮手打優質美國穀飼牛、芝士、菠蘿、蕃茄、生菜、煙肉,配合千島醬,因為加入菠蘿🍍入口酸甜開胃,感覺相對較輕盈😝😝食落好滋味,極度推介👍另外不得不提佢哋自家製造嘅漢堡包🍔因為採用日本麵粉及無添加製造,口感特別鬆脆,有別一般連鎖快餐店既口感🤭勁好食👍至於跟餐薯條🍟份量頗多,兩個人share食建議可以配沙律🥗同薯條各一份😍至於飲品方面我哋嗌咗一個青蘋果特飲蘋果薄荷特飲☺️☺️📌 MOO MOO (觀塘)觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖#漢堡包 #手工漢堡 #推介美食 #漢堡推介 #觀塘漢堡推介 #觀塘美食 #自家製漢堡包 #工業區美食 #工廈美食 #高質漢堡包 #teamhappyfoodies #thefoodieinitiative #globaleats #th

至於飲品方面我哋嗌咗一個青蘋果特飲蘋果薄荷特飲☺️☺️

📌 MOO MOO (觀塘)
觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖

#漢堡包 #手工漢堡 #推介美食 #漢堡推介 #觀塘漢堡推介 #觀塘美食 #自家製漢堡包 #工業區美食 #工廈美食 #高質漢堡包 #teamhappyfoodies #thefoodieinitiative #globaleats #thefoodiesinternationalchat #foodiesinternationalchat
2022-10-19
$101 (Lunch)