東歐餐廳

Ivan The Kozak
2023-12-29 1064 views
今晚好好彩walk in 都有位✌🏻,終於試到東歐餐廳!氣氛好好,好似去左歐洲家庭過聖誕🎄。🍴輔基炸雞扒 : 炸雞卷外層又薄又脆,雞肉比想像中滑,不過芝士加熱變油,唔係拉絲果種。🍴焗蘋果鴨胸:第一次食5成熟鴨胸,鴨味濃,加埋蘋果野莓汁幾清新!有食野味感覺😆🍴烏克蘭羅宋湯:紅菜頭為主既湯,微酸但冇蕃茄咁酸。加左一塊cream 飲落香滑啲。🍴烏克蘭芝士蛋糕:其實係炸芝士餅,芝士🧀味好濃郁,中間有提子🍇乾,只係口感唔似蛋糕。野莓沾醬味道似欣欣杯士多啤梨🍓味,同芝士餅味道幾夾。味道 : 🔅🔅🔅新鮮:🔅🔅🔅🔅分量:🔅🔅🔅衛生:🔅🔅🔅🔅速度:🔅🔅🔅(5🔅為滿分)

味道 : 🔅🔅🔅
新鮮:🔅🔅🔅🔅