2024-04-05 274 views
OutdarkHappy Friday, 又係約朋友食飯既日子啦。旺角緊係我地其中一個主打方便地區啦。今日有人想食韓國菜, 我一早就經open rice book 左OutDark。 地點近地鐵, 而且唔需要等lift。餐廳有點暗, 有情調, 我地一行4人。入邊地方闊落, 我地又唔會坐到好迫, 而家其人枱都好有空間, 而家好多餐廳都做唔到。香蒜蜜糖炸雞(半份) 拼原味炸雞(半份) , 入面包埋薯條,仲有薯格同埋炸反薯。芝士炒雞,一個牛肉卷Outdark yogurt smoothie (Strawberry) X 2Beer x 3 雖然限時只有90分鐘, 但我地成8點幾時食, 9點幾無人排隊, 所以都俾我地坐到我地想走先呀。
Outdark

芝士炒雞,一個牛肉卷

Beer x 3