1/1/2020諗住輕輕鬆鬆食得好啲,過咗嚟試伏,點知真係好伏好啦我講啲好嘢先聲稱係推介飲品,但其實只係好普通嘅鮮奶珍珠。熱嘅牛油果鮮奶,好飲,加埋桃膠有咬口,但其實我心諗牛油果加鮮奶點整都應該好飲。軟殼蟹包,軟殼蟹係幾好嘅,但我個人覺得好鹹。重點來了肉眼扒加鵝肝,貎相看似不錯,但就大錯特錯!所有嘢都冇問題,但塊扒好un! 超un,好似咬緊橡筋或者鞋底咁 成個1月1號俾佢搞到冇晒mood,同男朋友兩個人喺度望住大家互咬,十分尷尬。大家睇真啲,我哋叫咗medium well,但其實佢只係煎一邊,名副其實的一邊medium一邊well!$188來說性價比極低!同埋個服務員講嘢好細聲,係絕對唔會聽到佢講嘢嘅。下午茶時段鋪頭唔算full,但就唔比我哋位4人卡位,結果就要坐另一枱2人枱隔離,大家聽倒大家講野。

好啦我講啲好嘢先
髒髒黑糖珍珠鮮奶

聲稱係推介飲品,但其實只係好普通嘅鮮奶珍珠。

牛油果桃膠鮮奶

炸軟殼蟹牛油果包

軟殼蟹包,軟殼蟹係幾好嘅,但我個人覺得好鹹。
紐西蘭肉眼扒伴鵝肝

紐西蘭肉眼扒伴鵝肝