我同朋友二人在餐廳食午餐,餐廳12點剛開門,入去食時冇其他客人,職員話用餐時間90分鐘。餐廳燈較暗,有氣氛。音樂好大聲,特別是在speaker 在上邊的枱(入門直行左邊第一張枱)超吵,完全好難可以邊聊天邊食野。個音響太勁,震動頻率搞到頭暈。之後叫左半份炸雞、海鮮noodles和紫菜卷和2杯特飲。食物好味😋,價錢都可接受。職員態度差,冇service 可言。其實叫餐加等餐和用餐要在90分鐘內完成好迫切,食到趕頭趕尾。職員不停過嚟吹交枱。但其實間餐廳當時只有3分之1的客人,還有好多吉枱,唔明點解要不停吹交枱,仲要我哋未食完。

炸雞
2023-08-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$300 (Lunch)
Celebration
Birthday