🔅家後🔅位於深水埗,身為餃子迷,就要黎家後試試😆🥟雲耳椰菜豬肉餃 💵36🍀🍀🍀🍀🍀湯底係蘿蔔🥕粟米🌽湯,亦搭棵生菜🥬,湯餃有8隻,每隻都好大隻😆湯餃就比較清淡啲,餃子可以跟餐,分別有麵🍜、日本飯團🍙或者雞翼🐔但我同朋友想試多一款餃子🥟就唔跟餐~🥬菠菜豬肉餃 💵40🍀🍀🍀🍀🍀煎餃共8隻,皮薄煎得好脆亦餡多,食落好香菠菜味,入面亦多汁,事關豬肉較雞肉香口,我覺得菠菜餃好食過香菇粟米餃多少少啦🤣🌽香菇粟米雞肉餃 💵40🍀🍀🍀🍀🍀煎餃共8隻,好大隻🤤皮薄餡多,煎得好脆👍🏻食到好重香菇既味,加埋粟米粒🌽既甜,好夾~🍰日式手作芝士蛋糕 💵25🍀🍀🍀🍀🍀有原味同抹茶😆仲要自家制,抹茶味加$5,原味較重焦糖味,而中間仲流心🤤口感較抹茶creamy 👍🏻👍🏻抹茶口感較實啲,味道好重奶味,食多啖之後,抹茶味就散出黎,但唔會話好苦👍🏻👍🏻🍀🍀🍀🍀🍀🔅整理而言,食物好高汁,我個人鍾意煎餃多過湯餃,但各有特色😆不過煎餃多油左啲啲,而巴斯克蛋糕一定要食❤️!出面同size賣$50-68,但依間真係良心價,好抵食又好食😋另外大讚店主好用心向每位客人介紹邊款餃子好食🤣又好傾,店員既服務都好好~

🔅家後
🔅位於深水埗,身為餃子迷,就要黎家後試試😆

雲耳椰菜豬肉餃

🥟雲耳椰菜豬肉餃 💵36