2021-12-16 1484 views
今日同老公一齊去同BB覆診,之後我哋去深水埗食午餐,這間之前新開食過一次,質素服務都幾好,今日想回味下,但午餐真的太多客人,而且地方唔算太大,所以我哋決定下午茶時間再來我哋下午茶時間來還是要等待差不多20分鐘才入去,真的好多客人來品嚐我點了煎洋蔥豬肉餃加飯團煎洋蔥豬肉餃好香好靚,外面脆卜卜、內面是滿滿肉汁及洋蔥甜汁,老公覺得唔錯(佢本身唔好餃子)這個飯團深得我心,好香又健康,味道好好,配有牛蒡絲老公點了莞茜豬肉湯麵麵是比較軟身,但我鍾意這個莞茜豬肉餃,好軟又足料,正日式炸雞點了這個小食,老公愛食炸雞,粉不是太厚但味道淡了點,但都唔會好乾身甜品:開心果芝士蛋糕都算香滑唔會好甜,但比較喜歡硬身一點的口感,但自家製更健康

我點了煎洋蔥豬肉餃加飯團

煎洋蔥豬肉餃套餐

這個飯團深得我心,好香又健康,味道好好,配有牛蒡絲

老公點了莞茜豬肉湯麵
莞茜豬肉湯餃

麵是比較軟身,但我鍾意這個莞茜豬肉餃,好軟又足料,正

日式炸雞
炸雞

甜品:開心果芝士蛋糕
開心果芝士蛋糕

都算香滑唔會好甜,但比較喜歡硬身一點的口感,但自家製更健康
2021-11-19
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea