2024-03-09 22 views
老公見完客之後,帶咗我去觀塘海濱匯到食一個靚嘅意大利🇮🇹西餐,我都好耐無食意大利餐(5⭐️最高)是日餐湯西蘭花忌廉湯(5⭐️)如果喜歡濃味的朋友, 呢款忌廉湯就好啱啦👍🏻,自家製的味道相對比較濃,而且忌廉味比較輕身,所以飲落會有鮮甜的西蘭花味😂。 夏威夷薄餅(5⭐️)蕃茄醬喺底,邊是厚的但皮是薄的看得出是自家製的餅底🤤。 蕃茄醬唔會太酸,面上鋪上大大片菠蘿及腸仔😝, 好滋味呀~卡邦尼意大利麵(5⭐️)自家製的醬汁配上爽口彈牙的意大利粉忌廉汁爆多,蘑菇味好濃烈🤩。如果鍾意Creamy嘅朋友呢款好啱食😍香蕉榛子朱古力醬薄(5⭐️)自家製的餅底配上薄薄的榛子朱古力🍫。加入了香蕉、上面還有細粒棉花糖, 棉花糖被燒過半蓉嘅狀態,加上朱古力醬~嘩真係好滋味呀~🥰🥰

是日餐湯西蘭花忌廉湯(5⭐️)
是日餐湯西蘭花忌廉湯

夏威夷薄餅(5⭐️)
夏威夷薄餅

卡邦尼意大利麵(5⭐️)
卡邦尼意大利麵

香蕉榛子朱古力醬薄(5⭐️)
香蕉榛子朱古力醬薄

是日餐湯西蘭花忌廉湯