入黎第一感覺係覺得餐廳幾有情調 ,怖置都幾靚幾有feel。4個人可以坐超大張梳發枱,好舒適好寬敞!食物方面賣相都幾別緻,不過價錢就偏貴左啲~但係餐廳坐得舒服又唔趕人走,當係度食埋環境都抵嘅!印尼炒麵跟雞肉沙嗲 $138 👍🏻成個麵係好濃味嘅,偏咸同多油仲有微辣,不過食落都係好食嘅。中間夾雜雞肉,雞肉正正常常冇乜特別啦。個雞肉沙嗲就幾好食,雞肉跟少少脂肪同皮顯得格外嫩滑,加上香香甜甜嘅沙嗲醬,正!前菜沙律 (午市跟餐附送) 👌🏻味道上平平無奇冇乜特別,不過份量都算幾多。熱印尼烘焙香茶 (午市跟餐附送) 👎🏻飲落就有啲似加左糖嘅普洱,飲唔慣會覺得有啲奇怪。我諗凍版應該好啲,可惜我養生為由唔叫得凍飲。🤣

印尼炒麵跟雞肉沙嗲 $138 👍🏻

前菜沙律 (午市跟餐附送) 👌🏻
味道上平平無奇冇乜特別,不過份量都算幾多。

熱印尼烘焙香茶 (午市跟餐附送) 👎🏻