2021-10-08 211 views
一想食韓國野就會諗起outdark,同朋友一齊食韓國野食,大大份咁真係無得輸!我地一早卜左位,差唔多七點去食,入面已經full house了,大家請善用卜位功能囉!入面既星空環境依舊好夢幻,暗黑既環境掛上萬聖節裝飾,為黎緊十月尾做好準備。今次試下佢既芝士炒雞,每次去食都見好多人叫,然後叫左佢一向好正既炸物食。水果飲品都唔少得🤗等左一陣先黎左野飲,包括柚子梳打同蜜桃梳打,甜甜地幾好味。跟住就黎左炸物,佢既炸物係既炸,好脆,上邊散左蜜糖粉,非常好味!最後就係我期待既芝士炒辣雞,店員會幫手炒雞。芝士同雞既比例接近一比一,拉絲感十足!配上爐邊蛋、泡菜、年糕,可以撈埋一齊食。最後,臨埋單之前店員仲送左糖果,預祝萬聖節呀,節日感max🥰

等左一陣先黎左野飲,包括柚子梳打同蜜桃梳打,甜甜地幾好味。