2020-08-17 82 views
蘑菇湯濃味又唔會太thick 煙三文魚手卷意粉茄醬底, 有好多好多三文魚,加少少菠菜,越食越開胃,手卷意粉偏軟身,如果意粉可以再煙靭少少就perfect帶子意大利飯有2粒大大粒北海道帶子,煎得好香口,意大利飯軟硬適中,pesto sauce 都好香,honey mustard 唔太出Latte好大杯Cappuccino主食可以轉套餐,加$40會有湯&飲品,平均每人around $163,其實食完個lunch已經好飽,不過一場黎到都要食埋甜品雜莓窩夫($78)窩夫有新鮮士多啤梨,藍苺,自家製果jam &雪糕,jam好好食,窩夫塗左一層牛油,個人覺得唔加牛油會比較好,因為會搶味個人覺得主食比較出色,意粉&意大利飯都好唔錯。服務態度好好,見我地坐得迫,店員就主動幫我地換位

濃味又唔會太thick

好大杯

Cappuccino
Cappuccino

雜莓窩夫($78)
雜莓窩夫

雜莓窩夫