2022-09-02 49 views
🕖時段-星期六下午2點幾先去到只有幾枱食客 假日都可以靜靜地食個late lunch😊 同埋先原來4-530pm會休息 大家要留意小心摸門釘_▫️龍卷風沙律 $76成座山咁大份 有好多生菜 蟹柳 蟹籽 中華沙律 加埋啲薯片碎提升口感 沙律醬汁既after taste有少少辣 幾香口開胃$76呢個份量好抵! 建議3人以上share食 (除非你諗住齋食沙律做main😂) _▫️彩虹卷 $116(我唔食魚生) 分享一下朋友食後感🍣吞拿魚赤身唔腥 油甘魚比較肥 油脂好香 配青瓜幾fresh 唯一係魚生壽司啲飯偏黏_▫️蜘蛛 $96炸軟殼蟹卷物 軟殼蟹夠香脆🦀 個飯乾身d無彩虹卷咁黏 仲有好多配料~牛油果 蟹柳 同青瓜 好豐富😋_▫️鹽燒雞中翼串 $28雞皮燒焦得來入面keep到好juicy 雞肉嫩滑 好好食🤤_▫️江户薄燒牛仔骨 $78好香牛味! 薄切唔會太韌 個燒汁甜甜地唔錯_🍽環境揀左坐餐廳外既枱 旁邊係商場落地玻璃 感覺好開揚 而座位向商場內個邊有板隔住 唔會好似比人望住哂咁🤪
🕖時段-星期六下午

▫️龍卷風沙律 $76