全甜品宴🍵🍡初嘗八女抹茶😌其實都有其他輕食鹹點 但還是被甜品吸引 索性不作選擇😛🌟🍓草莓家族多士 ($178) 切落French toast已經好濕潤鬆軟😍浸滿蛋漿 食落軟綿 真心正! 面頭有齊raspberry, blackberries, blueberries 草莓汁 同大量忌廉😜邪惡之選~🌟🍵天山 ($58)🍦抹茶軟雪糕用上八女茶粉 茶味夠甘香 大概中間濃 而唔苦澀🍵軟滑中帶少少冰感 配料有軟糯丸子🍡紅豆🫘同脆脆🍨芝士蛋糕雜莓芭菲 ($88)呢款幾多料 上層有巴斯克芝士蛋糕🧀牛乳雪糕🍦雜莓醬🫐雜莓🍓下層有custard 忌廉~芝士蛋糕好食🥹牛乳雪糕奶香濃郁 少d忌廉嘅話 會無咁溜🙈🍵牛乳八女抹茶 ($48) 茶味比抹茶雪糕更濃 鐘意佢無加糖 好岩我飲🤩會有微微紫菜味—————————————-📍Ufufu cafe 荃灣廣場3樓321-323號舖
草莓家族多士

🌟🍓草莓家族多士 ($178)
天山

🌟🍵天山 ($58)
芝士蛋糕雜莓芭菲

🍨芝士蛋糕雜莓芭菲 ($88)

🍵牛乳八女抹茶 ($48)
茶味比抹茶雪糕更濃 鐘意佢無加糖 好岩我飲🤩會有微微紫菜味

—————————————-