Vision 8

2021-04-13 81 views
每次經過都話下次去試下呢間西餐廳 今日突然諗起就趁住限聚令放寬番少少 wfh完就即刻去試左😎點完野食好快就上左餐湯小元貝西蘭花忌廉汁燴意大利飯配加拿大海膽唔好以為佢望落去好普通其實入邊啲小元貝一啲都唔少 而且呢個忌廉汁意大利飯一啲都唔膩 海膽份量大大舊唔孤寒 撈落飯到食好正平時兩個都食唔到一碟 今日竟然全部清哂黑松露威靈頓牛柳呢個真係值得讚❤️可能你會俾幾百蚊上千蚊去食一個尖沙咀海景嘅威靈頓牛扒 但呢度性價比係超級高 肉味香濃而且鬆軟 黑松露味更特出(我個人覺得仲好味啲🙈) 而且個環境都不錯入邊嘅佈置都好舒服重要嘅係 呢度嘅員工都好nice~總括來講係性價比極高嘅西餐廳🍴
點完野食好快就上左餐湯
餐湯

平時兩個都食唔到一碟 今日竟然全部清哂

入邊嘅佈置都好舒服

2021-03-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 威靈頓牛柳