依間開咗半年左右,當晚平日食飯都座無虛席好好生意,有吧枱有卡位甚至榻榻米房,記得去之前要book定位呀😉食物我哋食咗好幾樣都好推薦嫁🥰👍🏻金酒杯 $168裡面有兩隻手指咁大條嘅海膽、三文魚籽、吞拿魚蓉、松葉蟹肉、紫蘇葉,全部都係我最鍾意嘅食材😍旁邊配有紫菜可以包住嚟食,食到最後就可以用底部嘅米飯撈埋一次過食好滿足😚見到隔籬枱四個人係每人一客自私食添🤣👍🏻粟米脆餅壽司。和牛三文魚籽 $158好正呀大推🤩和牛輕輕火炙過好香好肥美,同夾餅配料一齊食好夾!👍🏻金丼 - 月見海膽三文魚籽拖羅蓉 $198金/銀/桃丼都算係餐廳主打嘅必叫款,不過我哋有少少失策😆如果叫咗前兩道嘅話,就會建議叫桃丼 - 月見海老拖羅蓉係以甜蝦為主,因為金丼同金酒杯會似,而銀丼係以和牛為主,不過丼飯底係唔同的😉金龍珠海膽吞拿魚蓉卷(四件)$158睇住師傅整嘅過程好療癒🥰係有半熟蛋黃卷住海膽同吞拿魚蓉,味道唔錯👍🏻自家製雞皮蝦 $58雞皮煙靭包住彈牙嘅蝦,好好食😋壽喜燒和牛鍋 $480其實係幾唔錯,但依個份量都幾多所以太飽食唔晒,和牛每片超大塊,個鍋仲有年糕福袋、野菜、薯粉等等,夠二至四人share都可以😌厚燒牛舌心 $5

👍🏻金酒杯 $168

👍🏻粟米脆餅壽司。和牛三文魚籽 $158

👍🏻金丼 - 月見海膽三文魚籽拖羅蓉 $198

金龍珠海膽吞拿魚蓉卷(四件)$158

👍🏻自家製雞皮蝦 $58
雞皮煙靭包住彈牙嘅蝦,好好食😋

壽喜燒和牛鍋 $480

厚燒牛舌心 $58
黑黑豚五花腩 $58
不過不失,冇太大驚喜👌🏻
Type of Meal
Dinner