2016-05-05 5803 views
薄切三文魚配泰式辣醬一向好鍾意食三文魚嘅我地 對呢款菜式係簡直無法抗拒三文魚肉質比較軟 加一片蒜片捲着吃 再配上泰式辣醬 味道酸醒辣辣係一度好開胃嘅小菜我都忍吾住再叫多碟 真係好好食😍推介👍🏻 秘製辣肉醬手包粉卷首先將蔬菜放在底 然後加上薄薄嘅粉皮 再配上秘製醬汁卷在一起食 呢個同普通嘅生菜包好唔同 因為普通嘅生菜嘅個肉粒比較大 豬肉味比較重而這款係將肉粒變成肉碎,加上秘製醬汁好好食 蔬菜好新鮮再加埋薄薄嘅粉絲卷埋一齊食味道配搭一流,配料看似簡單 但味道卻出奇地好吃。 意大利肉腸芝士餡餅呢款又係好好食 首先將一個餡餅分為四分方便客人進食 味道:好香濃嘅芝士 配上一個帶辣椒醬同蕃茄嘅肉腸 外脆內暖 口感不錯。 香煎牛柳粒配青菜汁廚師將牛柳煎成五分熟 避免過熟而影響肉質同口感 原粒嘅牛柳切粒 加上薄切青瓜作底 配上酸酸辣辣嘅香蒜汁同香葉 牛柳切粒方便客人進食 味道:牛柳好有牛味(不是開玩笑)配上青瓜同埋秘製青菜汁,不錯。 脆炸粟米蟹肉餅配甜酸醬粟米嘅甜味配上蟹肉嘅鮮味 香香脆脆 炸得好香口 再沾上一點甜酸醬 更加開胃,不過略有點太油。 和牛芝士煙肉漢堡漢堡包皮比較乾 好

一向好鍾意食三文魚嘅我地 對呢款菜式係簡直無法抗拒

我都忍吾住再叫多碟 真係好好食😍推介👍🏻

秘製辣肉醬手包粉卷

味道配搭一流,配料看似簡單 但味道卻出奇地好吃。

意大利肉腸芝士餡餅

呢款又係好好食 首先將一個餡餅分為四分方便客人進食

香煎牛柳粒配青菜汁

脆炸粟米蟹肉餅配甜酸醬

和牛芝士煙肉漢堡

漢堡包皮比較乾 好在肉汁多 和牛厚身 芝士同煙肉與和牛味道好夾 所以不過不失 ,我個人特別喜歡吃闊身的薯條 但份量不算太多 對女生來說剛剛好,如果男生的話可能會不夠。
2016-05-03
  • 薄切三文魚配泰式辣汁