2024-03-15 334 views
酒香不怕巷子深有才岂愁事不成犇三寶牛肉麵($88)首先嗰一講個面底係屬於比較腍嘅,一咬就斷~而個湯底係冇乜藥材味嗰隻😹偏甜,不過都夠濃味👍🏻跟住要讚一讚嘅係佢嘅牛肚煮得好好好入味,牛筋都係入口即溶🤍巷仔招牌手工蝦餅販($75)(黑松露+$5)手工蝦餅就真係手工蝦餅🤣勁似喺屋企媽咪煮嘅肉餅,蝦味唔太出🤔加咗黑松露有少少提味嘅幫助ॱଳ͘ 九層塔鹽酥雞($45)想要大讚鹽酥雞!個皮炸得好脆😍唔會太厚🥳仲要調味調得啱啱好,加埋佢個檸檬椒鹽,必食推薦👍🏻仙草撞奶($28)撞奶飲到椰汁味,嗌正常甜都唔會太甜幾好👍🏻配埋仙草,就係平時一杯出街嘅奶茶✨炭培觀音奶($23)(珍珠+$5)比較推薦飲呢個,焙茶加埋奶好夾,另外加埋珍珠,正正子⋆ᶿ̵᷄ ˒̼ ᶿ̵᷅⋆整體嚟講,雞髀覺得呢一間環境好好,好適合嚟辦公🤣佢啲枱張張都好大張,可以嗌杯奶茶,食個下午茶坐成個下晝😹呢度啲店員全部都係台灣人,勁Niceee!! 仲要佢播啲歌手首都超啱聽😭🤍好有共鳴!!
酒香不怕巷子深
有才岂愁事不成

犇三寶牛肉麵($88)

巷仔招牌手工蝦餅販($75)(黑松露+$5)

九層塔鹽酥雞($45)

仙草撞奶($28)

炭培觀音奶($23)(珍珠+$5)