2009-09-08 28 views
手痕痕, 買了條蛋卷去秦女友外婆點都要寫一寫出黎. 香港各大餅點, 不知是否名牌效應. 美心永遠給人一個一哥既感覺. 而且分店多. 突然要買餅, 梗有一間係左近. 地面打不到. 地底車站, 幾乎實有一間. 今次世伯提起買多盒野上去. 佢就叫我平平地, 實實際際.蛋卷正在熱賣, 最實際莫不過是它. 叫餅店切好. 拿上去. Gretting完一蕃之後. 齋妹用錯方法減肥. 佢第一個把這蛋卷開刀. 我也吃了一塊, 美心的, 若是要比較, 其實比起另一家大連鎖店的粗糙. 不過cream就比較厚同香. 蛋糕方面就差了少少. 質感問題. 不過, 特價出售, 又冇乜特別要說其不是既. 總之不會難食就真. 小評一則, 沒有相片.
手痕痕, 買了條蛋卷去秦女友外婆點都要寫一寫出黎.

小評一則, 沒有相片.
$15 (Tea)