2022-04-28 89 views
今次又同阿妹泥到長沙灣食lunch,一路行都真係有好多吸引嘅餐廳😍最後揀左間靚靚cafe坐下傾下計 (私心係衝住佢d 甜品泥😂) ~一入門口就有個吊椅打卡位,d座位都闊落,坐得舒服👍我地叫左一人一個lunch再加一個必叫甜品,勁滿足🤤✨泰式豬頸肉菠蘿竹炭漢堡配炸薯條 - 好特別,第一次見用豬頸肉夾漢堡,仲大大塊,好多料,加埋原片菠蘿好味道☺ 薯條正常發揮✨ 香煎澳洲穀飼安格斯西冷8安士配燒汁 - 叫左7成熟,對我地泥講剛剛好~ 配碟嘅薯蓉泥有驚喜👍✨ 法式焦糖卡士達梳乎厘班戟 - 終於泥到重頭戲,除左吸睛,仲勁香蛋味,好fluffy, 配埋焦糖好滿足😋✨ Strawberry Avocado Smoothie - 有驚喜,質感夠thick, 夏天飲涼浸浸🤩✨ Dirty Coffee - 咖啡味好香醇,中意咖啡嘅我好滿意😜

香煎澳洲穀飼安格斯西冷8安士配燒汁

法式焦糖卡士達梳乎厘班戟