2021-10-05 60 views
25樓嘅視角配搭維港海景真係好chill.收工之後,成個人都好攰😖但係度望住樓下嘅車水馬龍,銅鑼灣嘅街景、維港海景突然覺得成個人放鬆左,可以好好咁欣賞周邊景色➕嘆想食好耐嘅炸雞。香辣炒年糕$135我哋點左小辣,都覺得佢十分辣。糕好軟糯,份量都算係頗多。然後有啲韓式粉絲,粉絲吸收左辣味之後,真係好辣。鍾意食喇嘅可以點😋韓式BBQ 醬烤雞➕蜜糖香滑烤雞$238並沒有細數,大概兩個人每人有五六塊左右,食完真係無敵飽肚.肉質嫩滑、而且油分唔會好多。韓式BBQ 醬:辣度係甜辣feel,BBQ醬包圍住雞肉,每一談都足味,如果覺得雞肉不夠味可以蘸店舖提供的醬汁蜜糖香滑烤雞:蜜糖包圍佢烤雞,味道好香滑,好香口,淡淡肉。鯊魚之淚(有酒精)$88依個Goobne係招牌飲品,有淡淡嘅香桃味與檸檬味,味道甜美,冰涼解渴,同炸雞真係好match。
25樓嘅視角配搭維港海景真係好chill.
香辣炒年糕

香辣炒年糕$135

韓式BBQ 醬烤雞➕蜜糖香滑烤雞$238

蜜糖香滑烤雞:蜜糖包圍佢烤雞,味道好香滑,好香口,淡淡肉。
鯊魚之淚(有酒精)$88
鯊魚之淚(有酒精)

香辣炒年糕
韓式BBQ 醬烤雞➕蜜糖香滑烤雞$238
鯊魚之淚(有酒精)