《清燉半筋麵粉半肉麵🐮🍜》$75清燉湯入口甘甜,不過幼麵麵質彈牙,但比較吸湯,要同時間競賽,否則會變乾撈咁🙈 牛筋同牛腩都炆到好淋同入晒味,而已大大舊,啱晒食肉獸🤤 《超起司肉鬆蛋捲餅🍰》$40呢個小編覺得必點!煙煙韌韌嘅蛋餅皮夾住熱辣辣拉絲芝士,加上塞到滿滿嘅肉鬆,口感豐富,令人懷念台灣嘅早餐🥺《手工滷肉飯🐷🍚》$42滷肉飯係用半肥瘦腩肉你都係切成一粒粒狀,食起嚟比起肉末更有口感,醬油味道比較甜,滷肉份量唔少,腩肉嘅油脂同醬油融為一體,非常下飯!而且仲要有半隻滷水蛋同菜,美觀得來又可以減輕滷肉嘅油膩感😝整體來講都係一間食物質素好好嘅台菜小店,定價亦唔高,性價比唔錯,真心推介給大家支持一下💛💛!
《清燉半筋麵粉半肉麵🐮🍜》$75
清燉半筋麵粉半肉麵