2021-07-20 340 views
放工之後同朋友約左呢間喺駱駝漆一座嘅工廈Cafe 好耐之前旺角食過 記憶中係有好多貓🐱D 貓見啲枱凳未有人就爬上去休息 我離開咗一陣去廁所 就已經有隻貓爬咗上嚟朋友覺得好可愛🤣 差小小俾佢飲咗我哋碗湯 好彩店員即刻阻止 🙈不過可能之後d 貓見我地坐定定都好少過黎 應該係怕羞😝 有4 人餐/ 2 人餐可以揀 我地4個啱啱好可以叫個4 人餐 🤣個餐湯係蘑菇湯 入邊有粒粒蘑菇🍄碎 好濃味 熱熱地 好好飲😋 沙拉🥗就係甜甜地嘅柚子醋👍🏻巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅 🍕 上枱啱啱焗好 Pizza有好多芝士多到可以拉絲份量啱啱好一人一舊 仲有大蘑菇巴馬火腿再加埋蕃茄醬 個餅底係麵包底外脆內軟😋 即磨芝士黑松露菠菜大啡菇忌廉意大利飯 成個飯都好 creamy 每一粒飯都包住忌廉同埋菠菜香味飯粒分明 偏硬身嘅意大利飯😆挪威煙三文魚溫泉蛋黃金卡邦尼扁意粉 🍝佢個溫泉蛋一篤就穿 然後撈埋落個意粉度 成個汁都好creamy 好欣賞佢嘅厚滑 意粉軟硬適中 👍🏻西班牙燒烤醬烤大豬肋骨 🐷呢個係今晚最推介 豬肋骨烤得好入味同埋軟腍 半肥瘦有時會食到肥膏 同埋鍾意佢嘅薯蓉 味道帶點燒烤醬嘅豬肉味 😋👍🏻百香果檸檬🍋

巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅 🍕

巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅

挪威煙三文魚溫泉蛋黃金卡邦尼扁意粉 🍝

挪威煙三文魚溫泉蛋黃金卡邦尼扁意粉

西班牙燒烤醬烤大豬肋骨 🐷
西班牙燒烤醬烤大豬肋骨

百香果檸檬🍋
好清新嘅茶底同埋百香果 飲一啖超解渴 仲有粒粒百香果 夠fresh 又健康🤣
百香果檸檬水果茶

洛神紅莓莓乾花茶
通常飲花茶都冇乜味好清淡但佢可以免費幫手加蜜糖 令到花茶既健康而且少許甜味都帶出花茶嘅清香 飲完之後好醒神 陣陣洛神花茶嘅清幽 同埋甜蜜嘅紅莓蜜糖 好夾🍓

2021-06-28
Type of Meal