2016-09-21 934 views
有得through openrice book 枱,方便快捷👍Day before 仲有人打黎confirm booking👍但食物就。。。之前都食過兩次,印象有啲模糊,可能太耐啦。今次就認真工作😠今次去到,多出蒸海鮮煱,幾得意wor,煱底仲有粥,可以留返最後食!一黎我地就嗌左啲海鮮蒸,有牛肉 豬肉 蜆 蝦 煽貝 小唐菜 金菇,款式幾多下。但我地掛住食其他野,都冇人理個煱,有個waitress 小瑜,佢好好啊,係咁幫我地搞海鮮煱,可惜實左忙住食其他野,最後放棄左海鮮煱😫。種類黎講都夠多,我揀我encore嘅野食黎講。先係刺身,朋友仔就好中意食北寄貝,但個人就覺得好腥,反而拖羅幾好,另外甜蝦就好一般,蝦肉lan lan地🙁再黎就係甜薯,芝士年糕,食100件都係咁好味😋最後要提一提燒菠蘿,又係勁encore左好多次,夠甜又好美👍必食咖!甜品就糯米滋,雪糕揀!食左n粒綠茶 芋頭味,正正子!!最後,我覺得兩個中實在太趕啦,可以比多半個中就好!
但食物就。。。
之前都食過兩次,印象有啲模糊,可能太耐啦。
今次就認真工作😠
再黎就係甜薯,芝士年糕,食100件都係咁好味😋
甜品就糯米滋,雪糕揀!食左n粒綠茶 芋頭味,正正子!!
最後,我覺得兩個中實在太趕啦,可以比多半個中就好!
甜蕃薯仔
刺身