《JUST’er Bar & Restaurant - 佐敦》山林道一向都多特色既餐廳,前日等朋友收工後我地去左果邊飲杯野,順便搵間餐廳食晚餐,果時大約八點左右,餐廳人數都唔少,所以都要等一陣先有得入座🤓入左座後我地跟風隔離枱叫左個大大份既Assorted Platter Set😂因為睇落太吸引啦,仲有隻龍蝦添🤩個platter 個名好搞笑🤣叫門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將 $445,佢可以比你簡唔同主菜配菜的,我地主菜簡左焗多汁豬仔骨併燒春雞,配菜要左啤酒薯條🍟另外朋友話想試下佢地個花茶🌸,又係因為見到旁邊枱果壺飲品勁巨大,真係用「壺」去裝住架好誇張😅我地點左熱玉桂桂花蘋果紅茶 $43,兩個人分絕對足夠👍🏻個platter份量真係好足😂龍蝦原隻扒喺度,餐廳幫我地切開左所以一撩就食到啲肉啦😋好方便,又咬咬肉😉另外炸物原來仲有炸軟殼蟹添,一切肉汁爆曬出黎🥸炸粉都唔會太厚,幾好食👍🏻春雞都係好味之選,如果係地食platter的話不妨簡春雞一試,肉質好嫩連雞胸位都處理得幾好唔嚡身,薯條點滿左啤酒麵漿再炸,又脆又夠濃味,好好食😋我地食到一條不漏,豬仔骨個醬好味,甜甜地又有啲焦香,個邊邊燒到微脆

熱玉桂桂花蘋果紅茶
我地點左熱玉桂桂花蘋果紅茶 $43,兩個人分絕對足夠👍🏻

門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將
豬仔骨個醬好味,甜甜地又有啲焦香,個邊邊燒到微脆而入面既肉又好入味🥰有機會下次要試下佢既西冷好唔好食先😉最後我地兩人埋單約$540,兩個人既可以考慮下佢個platter 試下😁
2022-09-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
熱玉桂桂花蘋果紅茶
  • 燒春雞