2021-11-26 127 views
海之戀開左間新野,經過聞到好香豆味,個裝修都好靚,仲有位置比人打卡同坐低,相信之後會吸引好多人來打卡,見到有好多店員係到煮緊豆漿,身為豆漿迷嘅我,即刻買支試試,我呢支叫十勝紅豆豆乳。豆香味好濃,我好中意,飲落口比起豆漿更加濃厚的感覺,唔似一般豆漿咁水狀!但係D紅豆就甜到我怕,真係破壞晒成支飲品呀,而家D人都係中意飲無咁甜,注重健康好多,希望店家會留意返,下次如果過來,可能會揀原味豆乳就算啦,因為怕飲到糖尿病,少甜好重要,開得係商場,都係target 有購買力的客人,因為成$32一支,太甜嘅野好趕客下次會試埋仙草豆乳!

下次會試埋仙草豆乳!
十勝紅豆豆乳
2021-11-25
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)