趁放假約咗同樣喺😻愛貓之人嘅朋友,到Urban Café 食lunch,兼探下啲貓貓🐱。 #糯米糍 一早就坐定喺張枱等我地,好耐無見喇👋🏻 #滋味小食拼盤雞翼5隻、炸魚手指、雞塊、薯塊,份量多又炸得好香脆,做飯前小食一流👍🏻#美國安格斯西冷牛扒餐廳預設7成熟,唔生亦唔韌,木香炭火燒味,配黑松露燒汁好夾。#慢煮三文魚扒 配 蜜糖芥末醬慢煮把三文魚的肉汁都緊緊鎖住,食落好嫩滑多汁,連魚皮煎得香脆。#挪威煙三文魚拉絲水牛芝士手工薄餅即叫即焗皮薄香脆,芝士好Rich,菠蘿同三文魚配搭夠晒fresh同juicy。嚟到Urban Cafe一定要試呢到嘅甜品同飲品,款或夠多杯杯濃郁,飲完好滿足!🍹Oreo脆脆朱古力雲朵冰沙🍹雪糕棉花糖朱古力🍹四季春茶拿鐵 (凍+芝士奶蓋)

滋味小食拼盤

挪威煙三文魚拉絲水牛芝士手工薄餅

#挪威煙三文魚拉絲水牛芝士手工薄餅

🍹Oreo脆脆朱古力雲朵冰沙
🍹雪糕棉花糖朱古力
🍹四季春茶拿鐵 (凍+芝士奶蓋)

滋味小食拼盤
美國安格斯西冷牛扒