2023-07-05 298 views
星期日中午Lunch time, 見餐廳客人很少, 都覺不妙, 但因已訂座, 以前又在其他分店食過印象不差, 所以照入座。一睇餐牌, 冇餐, 要散叫, 單價貴左好多, 都算啦, 我同朋友各有各叫, 我叫了一碟Pad Thai 鮮蝦炒河自己食, 結果, 好細碟,份量似下午茶迷你版, 食完完全唔飽, 因為同朋友有野傾開未走得住, 但真係仍然好餓, 我只好又再叫了一碗牛丸牛肉湯河, 又一個人食晒。即是, 我一個女仔, 叫左兩個main course, 先食得飽, 埋單(唔計朋友果份), 我要比270蚊一個人, 覺得餐廳係故意D野好細份等人食唔飽, 要再叫野食, 佢咪賺多D囉。270蚊食個LUNCH, 出面大把更好選擇啦, 呢間野我以後唔會幫襯囉。
2023-07-02
$270 (Lunch)