2024-04-21 941 views
星期五5點半去到已經好多人食緊,仲有幾枱都係韓國人,睇嚟真係好出名。店員見我哋冇book枱數咗好耐夠唔夠位先比我地walk in入去🤣 應該係韓國人但埋佢識講廣東話的✨⭐️Samsam Spicy Soup small (2人份) 辣招牌薯仔脊骨湯$340公仔麵+$20整體嚟講份量都幾大,裏面有好多舊脊骨,煲耐啲就好容易可以拆啲肉出嚟👍🏻 雖然係辣嘅湯底,但係其實都唔算好辣,反而係泡菜辣啲😂裏面有薯仔、金菇、西洋菜,後期煲得耐,湯底好有西洋菜湯味🤣 加個公仔麵落去食仲正,嗦晒啲湯,加埋啲拆咗出嚟嘅肉同泡菜食🫶🏻✨每一台都有叫呢個湯,建議大家都試吓🍲⭐️Deep Fried Dumplings (4隻) $80呢個炸餃子係嚴重圖文不符😂 本身張圖係彩色嘅,同埋係有六舊。點知嚟到係得四舊仲要係一樣色一樣味🥹 裏面係菜肉餡,小編個人覺得一般,可以留肚食🫣食完嘢時候大概七點,見到出邊已經排咗超級多人。見到有朋友仔話排咗兩個鐘,如果要等咁耐我就未必會試,建議大家可以早少少五點過去就唔使排🤣

辣招牌薯仔脊骨湯$340
公仔麵+$20
雖然係辣嘅湯底,但係其實都唔算好辣,反而係泡菜辣啲😂
每一台都有叫呢個湯,建議大家都試吓🍲

裏面係菜肉餡,小編個人覺得一般,可以留肚食🫣

Samsam Spicy Soup small
Samsam Spicy Soup small