2024-05-05 0 views
今日同同事黎試下呢間創意日本料理🍱龍卷風沙律🥗打破沙律係我眼中既沉悶形象🤭呢款沙律🥗除左有蔬菜🥬仲加上海藻🌱、蟹柳🦀同埋脆片,有日式風味,Refreshing亦都好健康知道佢呢到既卷物好特別所以叫左兩款試試☺️彩虹卷🌈刺身🐟牛油果🥑青瓜🥒蟹柳🦀, 賣相已經非常可愛 唔同顏色,味道清新,口感和視覺上都很吸引人🌈蜘蛛 🕷️呢個卷物既名好特別,痛炸軟殼蟹🦀青瓜🥒牛油果🥑蟹柳,炸軟殼蟹令卷物有酥脆既口感,而牛油果同蟹肉就帶鮮嫩口感,層次豐富🫶🏼鹿兒島黑豚荔枝卷串燒🍢🐷呢款串燒十分推薦,鹿兒島黑豚肉包住原粒荔枝既串燒!黑豚肉一向都係以豐富的肉汁而聞名,非常創新既係,將荔枝包係豚肉入面燒😳黑豚肉既油脂同荔枝既甜味出奇地夾!雞胸軟骨串燒雞胸肉通常比其他部位瘦肉含有更少的脂肪,但由於配合埋軟骨,它應該能夠保持一定的嫩度和多汁
今日同同事黎試下呢間創意日本料理🍱

鹿兒島黑豚荔枝卷串燒🍢🐷

雞胸軟骨串燒
2024-04-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)