南瀛水產

Nan Ei Sui San
2023-10-15 33 views
呢間餐廳不論裝修、擺設、食物都拍得住日本居酒屋,主打浜燒、刺身等等美食😋好似去咗日本咁,整體感覺都好好南瀛極上刺身丼398日式餐廳一定要食刺身飯,有拖羅、三文魚、帶子、海膽、吞拿魚蓉、油甘魚等等。拖羅係最香因為油脂豐富呈粉紅色☺️油甘魚口感正好香魚味另外帶子鮮甜大粒。活貝盛合428有齊生蠔,鮑魚,帆立貝同埋蜆,啲海鮮好靚好大粒😋 職員喺你面前即場燒俾你食,帆立貝好大隻落咗少少酒去煮,食嘅時候好甜。鮑魚係新鮮大隻🫶🏻食嗰陣係爽口。甲羅燒68入面蟹膏份量好多,鹹得來有鮮味,唔會純粹得個咸。加咗少少落刺身飯嗰度食,更加吸引。南瀛卷288超級靚❤️卷物上面鋪滿海膽、吞拿魚蓉、牡丹蝦、三文魚籽,全部都鮮味十足,特別係三文魚籽粒粒都脆卜卜通透飽滿,嗰卷食完之後好飽🤓

南瀛極上刺身丼398

活貝盛合428