多年來人氣高企嘅平價台灣菜‼️必食超打卡刨冰、阿華田豆漿等等……款式超多。環境餐牌 水餃+湯品+滷肉飯(套餐)$𝟿𝟺 水餃+湯品+滷肉飯呢個套餐嘅湯品可以自選,揀咗藥燉排骨,藥味都頗為濃郁,但容易接受,排骨肉質正常,水餃皮薄,沾上辣汁更惹味,滷肉飯加咗好多肉鬆,我最愛肉鬆🤣 但滷肉份量再多啲就更好啦!⃝ 豐盛台灣牛肉湯麵(套餐)$𝟽𝟾 台灣牛肉湯麵價錢算均真,大大碗,牛肉都有兩大片,厚而帶筋,但係唔韌,仲配貢丸及花枝丸,仲仲仲可以多汁多麵唔使加錢😆 阿華田豆漿 $𝟹𝟸 (跟餐) 必飲阿華田豆漿,建議唔撈勻之前飲咗一啖試吓先,然後再將成個阿華田冰倒落去攪勻就飲得,我額外加咗珍珠同胚芽,唔甜而且勁夾,必推!⃞ 鮮榨檸檬椰果多多 $𝟹𝟾 (跟餐) 鮮榨檸檬椰果多多係一榨嘅份量,好抵飲,益力多配檸檬椰果好清新。 嘎嘎脆刨冰 $𝟿𝟿 最後,點可以唔叫嘎嘎脆刨冰?̆̈ 外型超打卡,同埋真係勁大份😳最高有倒轉雪糕筒,蓋住香芋雪糕,然後一層紅豆,下面有特濃花生奶蓋最底有低糖仙草糖水加黃豆粉,配埋芋圓,我哋咁大食都食唔晒𝚕𝚘𝚕,當刨冰配花生奶蓋再夾少少紅豆色真係口感好豐富,花生奶蓋鹹味又啱啱好🥺

餐牌

水餃+湯品+滷肉飯(套餐)$𝟿𝟺
水餃+湯品+滷肉飯(套餐)
藥燉排骨
滷肉飯

豐盛台灣牛肉湯麵(套餐)$𝟽𝟾
豐盛台灣牛肉湯麵

阿華田豆漿 $𝟹𝟸 (跟餐)

阿華田豆漿

鮮榨檸檬椰果多多 $𝟹𝟾 (跟餐)
鮮榨檸檬椰果多多

嘎嘎脆刨冰 $𝟿𝟿