一直都想搵一間最好食既韓式炸雞店 終於比我搵到😭個晚等左成個鐘 不過好彩有位坐住等😬🧀芝士豬肋骨🍖 $338呢個令我諗起個時係韓國食既James Cheese Ribs😍好邪惡勁多芝士包住甜甜辣辣既ribs 勁大盤大約至少有成12條🍖😂不過真係好漏我地4個人最後都食唔晒🙈🍗雙拼炸雞(𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐆𝐚𝐫𝐥𝐢𝐜 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞 & 𝐒𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞) $192炸雞係冇骨但仲要好滑好juicy😭完全唔難唔乾 平時食炸雞我一定揀有骨因為有骨d肉嫩d 點知呢度係冇骨但仲嫩過好多其他炸雞店😛香蒜蜜糖醬好好食救命😭我地仲加左年糕 表面都有蜜糖醬 年糕表面甜甜地又脆脆地😍不過佢其實有好多薯條薯格 但就就一般般 我會prefer佢成碟都係雞😌😂🍳煎蛋飯卷 $98普通冇咩特別 係大家expect到既野🤣不過飯卷本身味道係偏淡 要配埋佢上面d醬食先會好食😌另外我地一人叫左一杯𝐎𝐮𝐭𝐝𝐚𝐫𝐤 𝐑𝐢𝐭𝐚🍹勁大杯飲到勁飽😂下次都係2個人share一杯會好d😋
🧀芝士豬肋骨🍖 $338
雙拼炸雞
煎蛋飯卷
🍳煎蛋飯卷 $98

雙拼炸雞
  • 香蒜蜜糖炸雞
  • 香蒜蜜糖炸雞(半份)
  • 雙拼炸雞(全份)
  • 芝士排骨