2020-11-20 105 views
去韓國時食過嘅街頭小食炸芝士熱狗真係超級好味,點知原來旺角都開左間炸芝士熱狗小食店!就喺波鞋街附近咋!拿拿臨去食下先! 水牛芝士拉絲熱狗棒 $32其實好想食薯條芝士腸熱狗棒,不過都係想再試一次水牛芝士拉絲熱狗。喺韓國食過真係超級掛住!店內所有熱狗棒都係即叫即炸,要等5-8分鐘左右,但值得等架!熱辣辣仲脆卜卜!點完餐果然睇住店員立即炸!set好時間先炸唔會過硬,夠鐘立即拎起!我今次揀左加糖,所以冇落到醬。如果食腸仔果D款我會加好多好多茄汁同芥辣。味道果然同喺韓國一樣,熱辣辣嘅麵包包住暖暖嘅拉絲芝士,又香又滑!推介!  辣味魚糕  Spicy Hotbar $24唔想咁炸,魚糕一樣好味,我點左辣味唔係好辣。

水牛芝士拉絲熱狗棒 $32

辣味魚糕  Spicy Hotbar $24
唔想咁炸,魚糕一樣好味,我點左辣味唔係好辣。

水牛芝士拉絲熱狗棒
水牛芝士拉絲熱狗棒